ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ - VEMA

Η εταιρεία ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ιδρύθηκε το 1979 από τους Κεσόγλου Χρήστο και Ευρενιάδη Αναστάσιο και εδρεύει στο 5ο χλμ Κοζάνης – Πτολεμαϊδος, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ. Διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας τζαμιών.

Με τη δραστηριοποίηση στην έρευνα και με συνεχείς επισκέψεις σε ευρωπαϊκές εκθέσεις, φροντίζει να ενημερώνεται συνεχώς για τις ανάγκες του καταναλωτή και να προλαμβάνει πριν από αυτόν τις επιθυμίες του, κανοντας τες πραγματικότητα.

Ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία και πραγματοποιώντας σοβαρές επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό, η ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ παρουσιάζει με υπερηφάνεια από τον Ιανουάριο του 2004 τη VEMA. Μια σύγχρονη παραγωγική μονάδα κατασκευής κουφωμάτων PVC και αλουμινίου, η οποίας συνεργάζεται με καταξιωμένους ευρωπαϊκούς οίκους κατασκευής προφίλ συνθετικού ή αλουμινίου και μηχανισμών (REHAU, ALUMIL.GU) και δίνει εγγύηση υψηλής ποιότητας τελικού προϊόντος.

Η πολιτική ποιότητας των εταιρειών ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ και VEMA πιστοποιείται με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά πρότυπο CE.

Βέβαιοι για τη συνέχιση της επιτυχίας στο μέλλον, με εφόδια τη τεχνογνωσία και την εμπειρία, με ικανότητα για σκληρή δουλειά, με διάθεση για προσφορά και υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας που τόσα χρόνια μας εμπιστεύονται, υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε πάντα να γινόμαστε καλύτεροι.